Tel. 010 – 84 20 868      Email: info@levenswerk.net

Dagbesteding

Naast woonbegeleiding bieden wij ook dagbesteding aan.

Wij zijn van mening dat dagbesteding als onderdeel van het leven erg belangrijk is en vooral ook leuk en passend voor de cliënt moet zijn.

Uitgaand van de mogelijkheden en wensen van de cliënt, proberen wij passende dagbesteding voor de cliënt te realiseren.

Dagbesteding op en rond de boerderij

De basis van de dagbesteding ligt op en rond de boerderij. Hier is een terrein ontwikkeld met boerderijdieren welke ook een buurtfunctie zal krijgen. Hier worden verschillende vormen van dagbesteding geboden, zoals het verzorgen van de dieren en het onderhouden van de terreinen.

Door de dagbesteding vanuit een vertrouwde en veilge woonomgeving te bieden ontstaat de mogelijkheid voor de cliënt om te oefenen met de verschillende vaardigheden die nodig zijn binnen het maatschappelijke leven, zoals werkritmes en sociale vaardigheden.

Maatschappelijke integratie

Onze dagbesteding is dan ook gericht op het ontdekken, ontwikkelen en in stand houden van vaardigheden die in het maatschappelijke leven worden gevraagd.

Het doel van deze maatschappelijke integratie is het bieden van meer kansen en keuze mogelijkheden voor de cliënt bij deelname aan de gewone maatschappij, zodat de cliënt zijn of haar mogelijkheden volledig kan benutten en op een zo gewoon mogelijke manier kan deelnemen aan het maatschappelijk leven.

Het laatste nieuws