Tel. 010 – 84 20 868      Email: info@levenswerk.net

Stages

Leren bij levenswerk?

Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage? Wij bieden stageplekken voor zowel MBO als HBO studenten en hebben ruime ervaring met de begeleiden van halfjaar en jaarstages.

Voor de MBO opleiding zijn wij erkend door de SBB voor de volgende opleidingen:

– Begeleider gehandicaptenzorg (25475), niveau 3

– Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg (25477), niveau 4

– Begeleider specifieke doelgroepen (23181), niveau 3

– Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen (25478), niveau 4


Voor de HBO hebben wij alleen stageplaatsen beschikbaar in de woonbegeleiding, niet in de dagbesteding. Het gaat hierbij om stages voor de volgende opleidingen:

– Sociaal pedagogisch hulpverlening (SPH)

– Social Work (keuze profiel ‘zorg’)


Voor schooljaar 2023 (t/m juli ’23) hebben wij nog de volgende stageplaatsen beschikbaar:

Binnen de woonbegeleiding:

– 4/5 stagemogelijkheden (afhankelijk van de stagedagen)

Binnen de dagbesteding:

Alleen nog een plekje op de maandag (hele dag).


Voor schooljaar 2023/2024 (september ’23 t/m juli ’24) hebben wij nog de volgende stageplaatsen beschikbaar:

Binnen de woonbegeleiding:

– 4 stagemogelijkheden (afhankelijk van de stagedagen, 2 per dag/groep)

Binnen de dagbesteding:

Alle dagen van de week; ma t/tm do van 09.00-16.30, vrij van 09.00 t/m 13.30


Naast de opdrachten en competenties die je als stagiaire vanuit school mee krijgt en moet beheersen aan het eind van je stage, vinden wij het binnen Levenswerk belangrijk ook tijd en aandacht te hebben voor het ontwikkelen van een professionele attitude. Gesprekstechnieken, feedback geven en ontvangen, ondernemen in de zorg, transparant en klantgericht werken zijn enkele voorbeelden van onderwerpen die je tijdens je stage bij Levenswerk zeker tegen zult komen!

Doordat we een kleinschalige organisatie zijn, zal je naast de dagelijkse zorg die geboden word ook verschillende aspecten van het reilen en zeilen van de organisatie zelf mee krijgen. Lijnen tussen verschillende disciplines zijn kort en meedenken over de invulling van verschillende organisatorische zaken is uitdagend en leerzaam!

In de tabbladen aan de rechterkant van deze pagina lees je meer over de verschillende stages die Levenswerk te bieden heeft!

Wil jij dicht op de zorg zitten en je professionele attitude verder ontwikkelen? Meld je dan snel aan voor een stageplaats. Dit kun je doen door een mail met motivatie te sturen naar:

judith@levenswerk.net.

Vermeld in de mail a.u.b. welke opleiding, het jaargang, wanneer de stage moet starten en hoe lang deze duurt en op welke dagen er school is.

NB. Voor alle bovenstaande functies is het overleggen van een Verklaring omtrend gedrag (VOG) verplicht. Wel kunnen de kosten die het aanvragen met zich meebrengt door ons vergoed worden.

Het laatste nieuws