Tel. 010 – 84 20 868      Email: info@levenswerk.net

Kwaliteit

Het meest wezenlijke element van kwaliteitszorg is het gesprek dat wij met de client, diens verwanten en met elkaar aangaan. Het blijvend voeren van de dialoog over elkaars mogelijkheden en onmogelijkheden is onmisbaar voor goede zorg. Dit zullen wij altijd doen door met elkaar het gesprek aan te blijven gaan over elkaars mogelijkheden en onmogelijkheden.

Om goede kwaliteit van zorg te kunnen bieden, zijn wij 2,5 jaar geleden het proces aangegaan van het aanvragen van een kwaliteitskeurmerk. Dit hebben we in december voor elkaar gekregen. Per half december 2022 zijn wij dan ook officieel voorzien van een NEN- ISO 9001-2015 certificaat.

Dit betekend dat wij officieel zijn goedgekeurd om kwalitatief goede zorg te kunnen en mogen leveren. Wij zijn als organisatie 2x bezocht door een externe auditeur en die heeft na alle papieren door te hebben gelezen en te bekijken hoe alles in de praktijk werkte, besloten dat we met onze organisatie voldoen aan alle eisen die er zijn op het gebied van het leveren van kwalitatief goede zorg.

ISO certificaat 23-12-2022-2025

 

 

Het laatste nieuws

Een nieuwe website!!!

We dachten we beginnen dit jaar eens met iets nieuws… een nieuwe website!! Helemaal opnieuw opgezet, met een nieuwe lay-out! Bekijk het maar eens goed

lees verder »